KURAN DİNLE

selam

selam

HOŞ GELDİNİZ DEĞERLİ DOSTLARIM CANLARIM

HAKYOL İSLAM Kodu: KODLAR

8 Eylül 2010 Çarşamba






Bir tek Yaradana uzattığımda boş kalmaz elim..Candan sevdiklerim de ellerimi tutmaz bilirim...!''Dostun dostla, sevenin sevgiliyle muhabbetidir dua…ALLAHIN NURU ,RAHMETİ VE MAĞFİRETİ ÜZERİMİZE OLSUN









Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Allahın rahmeti üzerine olsun. size gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsinizdendir. Mekanınız cennet yuvanız huzurlu kalbiniz Allah ile dolu bayramınız mübarek olsun.

5 Eylül 2010 Pazar













Kadir Gecesi






Kur’an-i Kerim’in inmeye basladigi Ramazan ayinin yirmi yedinci gecesi Islam’da en kutsal ve faziletli gecedir. Kadir gecesi, içerisinde Kadir gecesi bulunmayan bin aydan daha hayirlidir. Kur’an-i Kerim de bu gecenin faziletini belirten müstakil bir sure vardir. Bu surede yüce Rabbimiz söyle buyurmaktadir:






“Dogrusu biz Kur’an’i Kadir gecesinde indirmisizdir. Kadir gecesinin ne oldugunu sen bilir misin? Kadir gecesi bin aydan hayirlidir. Melekler ve Cebrail o gecede Rablerinin izniyle her türlü is için inerler. O gece, tanyerinin agarmasina kadar bir esenliktir” (Kadir, 1-5).